Ταξιδεύοντας μέ ἕναν ἄγγελο στή θεία Λειτουργία

Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

Ποσότητα:

ΜΟΝΟ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

 

Πρόκειται για μια προσπάθεια να δοθεί η Θεία Λειτουργία, κείμενο και απόδοση στη νέα ελληνική, σε παιδιά, εφήβους αλλά και ολόκληρη την οικογένεια μέσα από μια πρωτότυπη διήγηση, χωρισμένη σε μικρά κεφάλαια ώστε να διαβάζεται ευχάριστα.

 Το βιβλίο συνοδεύεται με CD διάρκειας 72΄, το οποίο  περιέχει αφήγηση του βιβλίου ενώ τους ύμνους της Θείας Λειτουργίας αποδίδει παιδική βυζαντινή χορωδία.

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός του βιβλίου, τα πολλά μικρά κεφάλαια, η πρωτοπρόσωπη αφήγηση και η κατάλληλη ζωγραφική - αγιογραφία βοηθά τη ματιά του αναγνώστη να ταξιδέψει στον ιερό χώρο του ναού και σε όσα τελούνται μέσα σε αυτόν, κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.

Οι περισσότερες σελίδες, αποτελούνται από δύο στήλες, αριστερά βρίσκεται το πρωτότυπο κείμενο της Θείας Λειτουργίας ενώ δεξιά η απόδοσή του στη νέα ελληνική γλώσσα. Ο Άγγελος, που έχει κατέβει από τον τρούλο και στέκεται δίπλα στο παιδί, του εξηγεί με αγάπη όχι μόνο το κείμενο αλλά και όσα αυτό σημαίνει.

Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου, ο μικρός αναγνώστης θα βρει μια σειρά από ευχάριστες Δημιουργικές Εργασίες. Κλείνοντας, ένα πλούσιο Γλωσσάρι βοηθά στη διευκρίνηση και κατανόηση  λέξεων, όρων και εκφράσεων που απαντώνται στο περιεχόμενο του βιβλίου.

Το παρόν έργο έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπάρχει στο χώρο του βιβλίου για το θέμα της Θείας Λειτουργίας και αποτελεί άριστο βοήθημα για όσους θέλουν να την γνωρίσουν  και μέσα από αυτή να ταξιδέψουν ως τον ουρανό. 

Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους, νέους, ακόμη και ενήλικες.

Με ευρηματικό τρόπο βοηθά γονείς, δασκάλους, ιερείς, κατηχητές αλλά και κατηχούμενους, στο σπουδαίο έργο της κατήχησης και της ουσιαστικής γνωριμίας με την Εκκλησία και το έργο της.

active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης